Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig
slideshow

Zelf vliegen

Eigenlijk zou er een waarschuwing bij al deze informatie over de PIPISTREL vliegtuigen moeten staan. Wie eenmaal zelf gevlogen heeft, wil dat vaker doen. Van zelf vliegen gaat een verslavende werking uit.

De sensatie van een zelf uitgevoerde start en landing is nauwelijks vergelijkbaar met het uitoefenen van welke sport dan ook. Voor een geslaagde vlucht is in feite niet meer nodig dan een geschikte airstrip en uiteraard een luchtwaardige kist. Maar dan bent u ook snel in de lucht en kunt u zich meten met de op grote hoogte rondcirkelende vogels. Het landschap onder u verkrijgt de kenmerkende verdeling in vlakken waar nog heel lang de details van dorpen, steden, wegen en waterpartijen in te herkennen zijn. Vanaf dat moment moet de fascinatie voor deze aanblik wedijveren met het volgen van een goed opgezet navigatieplan. Maar als gecertificeerd vlieger leerde u uiteraard al gauw nauwkeurig de visuele vlieginformatie adequaat te combineren met efficiënte navigatie.

Zelf vliegen

Met de toestellen van Pipistrel heeft u optimale kansen om uw hobby als sportvlieger een extra dimensie te geven. De superieure bouweigenschappen en de technische specificaties van de vliegtuigen maken een veilige, maar vooral ook comfortabele vlucht mogelijk. Vliegen is verslavend, maar met een Pipistrel heeft u een wel heel goed argument toe te geven aan die verslaving!

Informatie / Contact

Heeft u een vraag over een ultralight vliegtuig, het kopen van een vliegtuig of wilt u met ons in contact komen? Verstuur dan vrijblijvend het onderstaande formulier.

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail adres:

Uw vraag:

De eerste 5 letters van het woord vliegtuig (antispam)

Uw url: