Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig
slideshow

Vliegles voor het vliegen in een MLA

Pipistrel Netherlands is niet alleen de erkende importeur en dealer van een imponerende reeks hightech MLA vliegtuigen. We kunnen voor u ook een traject aanbieden dat leidt tot het felbegeerde brevet dat nodig is om als piloot in een MLA kist te mogen vliegen. De integrale vliegopleiding heeft een theoretische en een praktische component.

Theorie en praktijk vlieglessen

Zowel de theoretische vliegopleiding als de noodzakelijke praktijklesuren kunt u bij Pipistrel Netherlands volgen. De theorievakken voor RPL (Recreational Private License) en PPL (Private Pilot License) zijn het hetzelfde en omvatten zeven leergebieden. Voor u het praktijk examen aflegt, moet het theoretisch examen succesvol afgesloten zijn.

Vliegles = The freedom of flight!

Voor de tarieven en de flexibele instapmogelijkheden kunt u het beste contact leggen met Pipistrel Netherlands via de contactpagina. We helpen u graag met het ontdekken van de "the freedom of flight". Een waarschuwing vooraf kan daarbij geen kwaad: realiseert u zich dat vliegen een sterk verslavend effect heeft! We eenmaal de sensatie van een zelf gerealiseerde "airborne" meemaakte, wil dat voortdurend opnieuw beleven.

Sinus foto

Informatie / Contact

Heeft u een vraag over een ultralight vliegtuig, het kopen van een vliegtuig of wilt u met ons in contact komen? Verstuur dan vrijblijvend het onderstaande formulier.

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail adres:

Uw vraag:

De eerste 5 letters van het woord vliegtuig (antispam)

Uw url: