Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig
slideshow

Over ons

Pipistrel Netherlands heet u van harte welkom in de fascinerende wereld van ultralight aviation (ulm). We zijn er trots op dat we in ons land de producent van 's werelds meest geavanceerde serie lichte sportvliegtuigen mogen vertegenwoordigen. Alle typen vliegtuigen kenmerken zich door hoge betrouwbaarheid, premium bouweigenschappen en een spectaculaire prestatiecurve. Vliegtuigbouwer Pipistrel heeft zeker het toestel in het gamma dat in alle opzichten voldoet aan het wensenlijstje van de meest veeleisende luchtvaartenthousiast. U kunt bij Pipistrel Netherlands terecht voor verkoop, verhuur en vliegservice, maar ook bieden we opleidingen aan waarmee u zich op prettige wijze in hoog tempo kunt kwalificeren als gedegen ulm piloot. Pipistrel biedt hiermee fantastische kansen om uw leisure, sportieve of professionele ambities een nieuwe dynamische dimensie te geven.

Vliegtuig

Wij adviseren u de tijd te nemen voor een eerste oriëntatie op alle mogelijkheden. U vindt op deze website uitgebreide informatie over ultralight (LMA/ULM/ULV) vliegen, de toestellen van Pipistrel, aan- en verkooptrajecten etc. Wij twijfelen er niet aan dat u daarna maximaal gemotiveerd bent voor een nadere kennismaking met Pipistrel Netherlands. U vindt daarvoor alle contactgegevens op deze site. Veel plezier met uw eigen invulling van "the freedom of flight" die producent Pipistrel binnen bereik brengt.

Informatie / Contact

Heeft u een vraag over een ultralight vliegtuig, het kopen van een vliegtuig of wilt u met ons in contact komen? Verstuur dan vrijblijvend het onderstaande formulier.

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail adres:

Uw vraag:

De eerste 5 letters van het woord vliegtuig (antispam)

Uw url: