Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig
slideshow

Nieuwe website Pipistrel Netherlands

8 September 2011

In tijden dat het internet steeds meer wordt gebruikt als informatiebron en als marktplaats hebben wij van Pipistrel Netherlands gemeend onze website dratisch te vernieuwen en uit te breiden. 

Om dit te realiseren hebben we Cow XL uit Drenthe ingeschakeld. Deze onderneming heeft voor ons uitgebreid onderzoek gedaan naar de juiste manier om een nieuwe website vorm te geven en te voorzien van de nodige informatie om geïnteresseerden te bereiken. Cow XL heeft naar aanleiding van de uitkomsten van het onderzoek Pipistrel Netherlands geadviseerd  en deze nieuwe website, ultralightvliegtuig.nl, ontworpen.

De meeste teksten van de nieuwe website zijn in samenwerking met Pipistrel Netherlands en Cow XL geschreven door Peter Riksma van tekstbureau PR Kwadraat. Peter heeft gezorgd dat alle vliegttuigen en overige informatie op deze nieuwe website gemakkelijk gelezen kan worden en de juiste toon heeft.

Heeft u vragen over deze website of over onze diensten dan kunt u aan de rechterkant van de website gemakkelijk een bericht naar ons verzenden.

Wij wensen u als bezoeker veel plezier met de nieuwe site van Pipistrel Netherlands.

> Naar het nieuws overzicht

Informatie / Contact

Heeft u een vraag over een ultralight vliegtuig, het kopen van een vliegtuig of wilt u met ons in contact komen? Verstuur dan vrijblijvend het onderstaande formulier.

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail adres:

Uw vraag:

De eerste 5 letters van het woord vliegtuig (antispam)

Uw url: