Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig
slideshow

MLA / ULV vliegtuig vliegen

Microlight Aeroplane is de aanduiding voor lichte één- en tweepersoons vliegtuigen waarmee vluchten worden gemaakt in een gesloten of open cockpit. Deze toestellen kennen een enorm breed scala aan gebruiksmogelijkheden. Ze zijn inzetbaar voor recreatie, maar worden ook regelmatig gebruikt voor milieudoeleinden, bosbrandbestrijding, observatie etc. De populariteit houdt ook verband met een aantal zeer aantrekkelijke features:

Eenvoudig te bedienen waardoor zeer geschikt voor vlieginstructie doeleindenKorte start- en landingsmogelijkheden, dus zonder grote eisen aan de infrastructuurLage aanschaf en exploitatiekosten, dus bereikbaar voor een breed publiek

MLA vliegtuigen van Pipistrel

De attractiviteit van MLA vliegtuigen krijgt een extra dimensie als de naam van vliegtuigbouwer Pipistrel aan het toestel gelabeld kan worden. U hebt vanaf dat moment de garantie te vliegen in een innovatief, betrouwbaar en technisch zeer hoogwaardig toestel. In elke Pipistrel vliegtuig herkent u moeiteloos de nieuwste technologie die maar denkbaar is binnen aviation engineering. Bij een eerste oriëntatie op te koop staande ultralight toestellen is het mogelijk dat u verbaasd bent over de grootte van het aanbod. Juist daarom is goede voorlichting onontbeerlijk. Wij adviseren u geen concessies te doen waar het uw vliegambities betreft. Als u kiest voor het allerbeste komt u vroeg of laat uit bij Pipistrel Netherlands!

MLA / ULV vliegtuig kopen of huren

Voor het kopen of huren van een hightech ULV toestel, legt u bij voorkeur contact met een topspecialist. Bij de Pipistrel Netherlands dealerorganisatie treft u alle expertise aan voor het maken van een verantwoorde keuze. Een vliegtuig koop je waarschijnlijk niet al te vaak in je leven, dus is het zaak exact de juiste informatie, garantie- en servicebepalingen te selecteren. Alleen dan creëert u optimale kansen voor onbezorgd vliegplezier. Geniet van The freedom of flight in een Pipistrel toestel!

Informatie / Contact

Heeft u een vraag over een ultralight vliegtuig, het kopen van een vliegtuig of wilt u met ons in contact komen? Verstuur dan vrijblijvend het onderstaande formulier.

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail adres:

Uw vraag:

De eerste 5 letters van het woord vliegtuig (antispam)

Uw url: