Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig Afbeelding ultralight vliegtuig
slideshow

Een vliegtuig kopen

De zoektocht naar het meest geschikte ultralight vliegtuig is in de meeste gevallen heel enerverend. U doet er goed aan van te voren te bepalen aan welke eisen u het toestel wilt laten voldoen. Naast budgettaire aspecten laat u daarin uiteraard ook betrouwbaarheid en technologie meespelen. Een uitgebreide informatieronde vooraf is niet alleen plezierig, maar ook een voorwaarde om te komen tot de beste keuze.

Pipistrel Netherlands help u bij het kopen van een passend vliegtuig

Veel adequate informatie en technische data per toetstel vindt u op de pagina ultralightvliegtuig.nl, maar voor gedetailleerde specificaties per toestel zoekt u een dealer die denkt en spreekt vanuit de dagelijkse vliegpraktijk en zijn eigen enthousiasme. Pipistrel Netherlands is door en door bekend met alle technologische aspecten en kan u precies laten zien met welk Pipistrel toestel u uw luchtvaartdromen kunt laten uitkomen. Wij realiseren ons goed dat u bij het kopen van een ultralight toestel beslist niet over één nacht ijs wilt gaan. Voor ons is het daarom vanzelfsprekend dat u alle gelegenheid krijgt voor een uitgebreide kennismaking met het toestel van uw keuze. Ook na aankoop staan we als geselecteerd dealer voor u klaar met adviezen en vliegservice.

Vliegen zonder hoge brandstofkosten

ULV vliegen is fantastisch, vooral in een van de toestellen uit de Pipistrel vloot. Niet voor niets pakte deze premium producent belangrijke prijzen in de NASA PAV Contest. Het imponerende debuut van in het bijzonder de Virus sprak vooral tot de verbeelding door het spectaculair lage brandstofverbruik in relatie tot de bereikte topsnelheid.

Informatie / Contact

Heeft u een vraag over een ultralight vliegtuig, het kopen van een vliegtuig of wilt u met ons in contact komen? Verstuur dan vrijblijvend het onderstaande formulier.

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail adres:

Uw vraag:

De eerste 5 letters van het woord vliegtuig (antispam)

Uw url: